Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Răsfoiește colecția noastră de articole cu sfaturi în materie de colorare a părului, elaborate în parteneriat cu profesioniștii noștri din saloane.

Toate sfaturile în materie de colorare a părului

Bine ai venit pe pagina de sfaturi privind colorarea părului. Vei găsi aici tot ce va trebui să știi despre colorarea părului, indiferent că faci acest lucru pentru prima dată sau ai făcut acest lucru ani de-a rândul.

Cum știi ce culoare ți se potrivește? Până la urmă totul se rezumă la culoarea pielii, la stil și preferință personală. Ce poți face pentru a evita ca părul vopsit să devină arămiu? Respectă recomandările noastre în materie de păr pentru a-ți proteja culoarea. Care este de fapt diferența între ombré și balayage? Află tot ce trebuie să știi despre tehnici de vopsire a părului și efecte, astfel încât să poți explica cu multă încredere specialistului tău de la salon care îți sunt așteptările de la noul look.

Îndrăznește să încerci o nuanță intensă, află cum poți acoperi în mod subtil părul cărunt sau revitalizează culoarea actuală a părului cu câteva șuvițe mai deschise la culoare, cu șuvițe mai închise la culoare sau optează chiar și pentru un serviciu de nuanțare. Mai mult decât atât, vei regăsi explicațiile și sfaturile noastre de la experți în ceea ce privește ultimele tendințe de colorare a părului, de la denim la bronde, aplicarea unor nuanțe pastel, tehnica foilyage și multe altele!

Să treci sau nu la vopsea fără amoniac?

Cea mai bună îngrijire pentru părul blond

Cât durează efectul de balayage?

Ce sunt șuvițele mai deschise la culoare și șuvițele mai închise la culoare