Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Răsfoiește colecția noastră de articole cu sfaturi în materie de colorare a părului, elaborate în parteneriat cu profesioniștii noștri din saloane.

Toate sfaturile în materie de colorare a părului

Bine ai venit pe pagina de sfaturi privind colorarea părului. Vei găsi aici tot ce va trebui să știi despre colorarea părului, indiferent că faci acest lucru pentru prima dată sau ai făcut acest lucru ani de-a rândul.

Cum știi ce culoare ți se potrivește? Până la urmă totul se rezumă la culoarea pielii, la stil și preferință personală. Ce poți face pentru a evita ca părul vopsit să devină arămiu? Respectă recomandările noastre în materie de păr pentru a-ți proteja culoarea. Care este de fapt diferența între ombré și balayage? Află tot ce trebuie să știi despre tehnici de vopsire a părului și efecte, astfel încât să poți explica cu multă încredere specialistului tău de la salon care îți sunt așteptările de la noul look.

Îndrăznește să încerci o nuanță intensă, află cum poți acoperi în mod subtil părul cărunt sau revitalizează culoarea actuală a părului cu câteva șuvițe mai deschise la culoare, cu șuvițe mai închise la culoare sau optează chiar și pentru un serviciu de nuanțare. Mai mult decât atât, vei regăsi explicațiile și sfaturile noastre de la experți în ceea ce privește ultimele tendințe de colorare a părului, de la denim la bronde, aplicarea unor nuanțe pastel, tehnica foilyage și multe altele!

BALAYAGE. AFLĂ TOTUL DESPRE ACEASTĂ TENDINȚĂ ÎN COLORAREA PĂRULUI

Balayage-ul a devenit de mult timp tehnica preferată de profesioniști pentru clientele care doresc o culoare a părului, cu aspect natural

Citeste mai mult
 

Vopsire păr: 5 lucruri pe care ar trebui să le știi înainte de a-ți vopsi părul

Colorarea corectă poate fi un imbold instantaneu plin de încredere, care îți exprimă într-un mod perfect stilul și personalitatea unică. Dar, pentru a avea parte de acel imbold de obținere a nuanței ideale, iată cinci lucruri cheie pe care să le pui pe lista de control

Citeste mai mult
 

Să treci sau nu la vopsea fără amoniac?

Pentru a înțelege ce este vopseaua de păr fără amoniac este important să știm ce rol joacă amoniacul în multe procese de colorare tradiționale. Amoniacul, o substanță chimică alcalină, este utilizat pentru a crește nivelul pH-ului părului în timpul procesului de colorare.

Read more
 

Îngrijirea părului vopsit în timpul verii

Suntem conștienți că vara, părul este expus la mai mulți factori care îl pot usca și deshidrata. Dacă vorbim despre părul vopsit, un efect suplimentar al expunerii la acești factori

Read more
 

Cele mai bune vopsele de păr pentru brunete

SDe la șaten ciocolată până la culoarea alunei, caramel, toffee, espresso sau french roast, L’Oréal Professionnel oferă vopseaua perfectă pentru părul șaten, potrivită stilului tău.

Read more
 

Rutina perfectă pentru părul vopsit și decolorat

Decolorarea și vopsirea părului sunt procese care pot sensibiliza firul de păr, chiar și atunci când produsele folosite pentru colorare sunt de cea mai bună calitate. Atunci când astfel de proceduri se desfășoară în mod repetat, structura moleculară a firului de păr are de suferit.

Read more
 

Sănătate și vitalite chiar și după vopsire sau decolorare?

Dacă obișnuiești să îți colorezi sau decolorezi părul prin procedee chimice precum vopsitul sau decapajul, îți sunt deja familiare potențialele urmări precum uscarea părului, ruperea acestuia sau vârfurile despicate. Cu o rutină corectă, însă, îți poți lua adio de la toate aceste neplăceri

Read more