Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Să treci sau nu la vopsea fără amoniac?

Ce este vopseaua de păr fără amoniac?

Pentru a înțelege ce este vopseaua de păr fără amoniac este important să știm ce rol joacă amoniacul în multe procese de colorare tradiționale.

 

Amoniacul, o substanță chimică alcalină, este utilizat pentru a crește nivelul pH-ului părului în timpul procesului de colorare. Acesta ridică apoi cuticulele fibrei de păr și permite culorii să fie depozitată pe cortex (partea interioară a părului protejat de cuticule). Amoniacul este utilizat, de asemenea pentru a deschide pigmentul natural al părului pentru a putea fi recolorat.

 

Vopseaua de păr fără amoniac înlocuiește amoniacul cu diferite ingrediente și prin tehnologie. Dar nu toate produsele fără amoniac acționează similar și au diferite rezultate. Ceea ce ne aduce la următoarea întrebare importantă...

 

Trendul colorării fără amoniac: o mișcare globală

În ceea ce privește colorarea părului, L’Oréal Professionnel a fost ani de zile în linia întâi a vopselelor de păr fără amoniac . Dar care este motivul pentru această alegere? De ce se utilizează în mod tradițional în vopseaua de păr amoniacul, poți obține rezultate minunate fără amoniac și toate vopselele de păr fără amoniac sunt la fel?

Este eficientă o vopsea fără amoniac?

Calitatea și durabilitatea unei vopsele de păr fără amoniac pot varia. Când au început să apară primele produse pe piață, acum câțiva ani, mulți clienți au spus că se pierdea rapid culoarea pentru că nu fusese infuzată în cortex. Acest lucru înseamnă că vopseaua fără amoniac era mai ales semipermanentă.

Apoi, în urmă cu zece ani, L’Oréal Professionnel a dezvoltat colecția sa inovatoare de vopsea de păr, fără amoniac INOA. A utilizat tehnologie inovatoate pentru a înlocui utilizarea amoniacului. În locul acesteia, INOA utilizează un sistem unic de livrare a uleiului, acolo unde uleiurile sunt utilizate efectiv pentru a livra vopseaua fibrei.

Cum? Procesul este destul de simplu. Formula culorii este amestecată cu uleiuri și aplicată pe păr. Pigmenții sunt apoi atrași din uleiuri spre hidratare în fibra firului de păr și pătrund în cortex depozitând culoarea drept în centrul firului de păr. INOA a fost cu adevărat o soluție permanentă și eficientă care a înlăturat nevoia de a utiliza amoniacul în vopseaua de păr.

Care sunt beneficiile vopselei de păr fără amoniac?

Există cinci motive principale pentru care vopseaua de păr fără amoniac, a prezentat un asemenea interes în rândul coaforilor și al clienților.

1. Culoare delicată: Vopseaua de păr fără amoniac are o formulă extra delicată. Este o veste minunată pentru pielea sensibilă și părul care se simte sensibilizat ca urmare a proceselor anterioare de colorare și/sau de coafare. Acestea fiind zise, pentru a fi în siguranță, stilistul trebuie întotdeauna să facă un test de vopsire înainte de colorare pentru a verifica sensibilitatea. 

2. Protecție și strălucire: Un păr mai sănătos, mai catifelat și o calitate mai bună a părului grație sistemului de livrare a uleiului INOA . Acesta nu doar că infuzează firul de păr cu uleiuri nutritive pentru a oferi un finisaj catifelat, dar protejează nivelurile de hidratare naturală a firului de păr pentru a preveni uscarea și a prelungi culoarea.

3. Acoperirea părului cărunt: INOA oferă culoare permanentă care asigură 100% acoperirea părului cărunt, însemnând că reprezintă o soluție ideală pentru acoperirea subtilă a părului alb sau cărunt, nedorit. Vei putea profita de ocazie pentru a solicita un finisaj multi-ton care poate face ca părul subțiat, îmbătrânit să arate mai gros și mai sănătos.

4. Aspectul natural: În zilele noastre, trendul major în colorarea părului vizează finisajul cu aspect natural. Acesta este motivul pentru care culorile neutre ca blondul, blondul cenușiu și șatenul cenușiu au devenit atât de populare. Vopseaua de păr fără amoniac oferă o gamă largă de nuanțe de păr cu aspect ultra natural, pentru a putea fi în pas cu trendurile fără a utiliza substanțe chimice agresive.

5. Inodor: Una dintre principalele obiecții privind vopseaua pe bază de amoniac este mirosul puternic de amoniac pe care îl pot avea unele produse. INOANU CONȚINE AMONIAC, deci nu are mirosul puternic, ceea ce duce colorarea părului la un nou nivel, transformând-o într-un moment plăcut atât pentru tine, dar și pentru coafor. Colorarea părului devine parte a unui răsfăț de lux!

 

Având în vedere milioanele de femei din întreaga lume care își colorează părul cu vopseaua fără amoniac, INOA oferă o alternativă reală pentru acelea care doresc colorare permanentă, acoperire perfectă și aspect sănătos. Fără compromis, doar o culoare minunată : însemnând că nu există niciun motiv pentru care nu ai vrea să treci la o vopsea de păr fără amoniac.

Totul despre Păr deteriorat

Cea mai bună îngrijire pentru părul deteriorat

Află de ce suferi din pricina capetelor înspicate, a uscării părului, a încrețirii și a răzvrătirii sale.