Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Fondarea brandului L'Oréal110 ani de culoare

Povestea începe în 1907, când chimistul francez Eugéne Schueller a dezvoltat o formulă pentru părul uscat, formulă care a revoluționat lumea coafurii. Doi ani mai târziu compania pe care a fondat-o a devenit L'Oréal.


De la prima descoperire a lui Eugéne, am păstrat vie pasiunea acestuia pentru a le oferi stiliștilor cele mai inovatoare produse ale noastre, testate și aprobate de cele mai mari nume din lumea coafurii. Astăzi ne menținem în frunte, cu produse inovatoare, continuând să fim unii dintre lideri în ceea ce privește originalitatea, inovația și leadershipul de piață. 

Vezi mai mult
„Într-o zi, milioane de brunete vor dori să devină blonde!” Viziunea lui Eugène Schueller, 1909

#LOREALPRO Valorile noastre

PIONIERAT

SPIRIT

PROFESIONAL

ARTA COAFATULUI

STILUL FRANȚUZESC

O VIZIUNE A FRUMUSEȚII

SUNTEM L'Oréal Professionnel

Credem în poziția noastră de lider atât în tendințe, cât și tehnologie. La cele mai mari spectacole din săptămâna modei, vei regăsi produsele noastre în culise și în mâinile stiliștilor de top care sunt pregătiți să pună în valoare industria coafatului. Fiecare persoană are un anumit tip de păr, de aceea gama noastră largă de produse de îngrijire a părului, coafat și vopsire va veni în sprijinul nevoilor fiecărei persoane în parte.

Find your nearest L’Oréal Professionnel salon

Pentru a ne contacta, te rugăm:

 

Scrie la sediul nostru social: 255 Hammersmith Road, London, W6 8AZ

 

Apelează- ne la numărul 0800 0304 034 (Marea Britanie) sau 1800 535 616 (Irlanda)

 

Trimite-ne email la [email protected]