Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Îngrijirea părului vopsit în timpul verii

Suntem conștienți că vara, părul este expus la mai mulți factori care îl pot usca și deshidrata. Dacă vorbim despre părul vopsit, un efect suplimentar al expunerii la acești factori, printre care se numără radiațiile ultraviolete, clorul din piscină sau apa de mare, este transformarea chiar și a celor mai vibrante nuanțe în culori terne. De aceea, L'Oréal Professionnel a conceput o rutină de îngrijire specifică nevoilor părului vopsit din sezonul cald. Descoperă gama Serie Expert Metal Detox și protejează-ți părul, bucurându-te, în același timp, de o culoare rezistentă pentru mai mult timp.

De ce părul vopsit are nevoie de îngrijire specială în timpul verii

La L'Oréal Professionnel, înțelegem că părul decolorat și cel vopsit necesită o îngrijire specială în timpul verii, deoarece structura sa se modifică atunci când este expus la factori precum radiațiile solare, căldura, clorul sau apa sărată a mării. Vara aduce cu sine provocări serioase pentru podoaba ta capilară. Radiațiile ultraviolete afectează sănătatea părului, iar culorile vibrante pe care le folosești pentru a-ți colora părul pot avea de suferit. 


Dacă te bucuri de plajă sau de piscină și îți place să înoți, este important să găsești modalități prin care să îți protejezi părul și culoarea de factorii dăunători. Chiar și rutina ta de spălare poate afecta treptat părul, din cauza metalelor dure pe care le conține apa de la rețelele publice de apă și canalizare, pe care o folosești pentru a-ți spăla părul acasă sau la salon.


Studiile clinice au demonstrat că metalele provenite din apă sunt depozitate în interiorul firului de păr și favorizează ruperea acestuia, afectând și culoarea într-un mod neplăcut. În timpul procesului de colorare, balayage și decolorare a părului, aceste metale interacționează cu oxidanții vopselei, provocând ruperea firului de păr și influențând menținerea culorii. În plus, calitatea firului de păr se deteriorează în timp dacă nu este îngrijit corespunzător, acesta devenind mai uscat, mai aspru și mai casant, cu un aspect nesănătos.


Soluția: rutina de îngrijire a părului în patru pași simpli, cu produsele Metal Detox de la L'Oréal Professionnel

Noi înțelegem aceste amenințări pe care părul tău le resimte din plin. De aceea, am dezvoltat gama Serie Expert Metal Detox de la L'Oréal Professionnel, care îți curăță părul, protejându-l totodată împotriva factorilor externi duri. Prima dată când vei încerca produsele din această gamă, te vor surprinde cu parfumul lor luxuriant și cu textura cremoasă. Părul tău va deveni mătăsos, neted și ușor de coafat. 


Gama Metal Detox se bazează pe o moleculă suficient de puternică pentru a neutraliza metalele din interiorul firului de păr: glicoamina. După șapte ani de studii, cercetătorii de la Universitatea Ioannina, în colaborare cu echipa de cercetare L'Oréal Professionnel Paris, au ajuns la concluzii clare: acest ingredient este secretul unei rutine corecte de îngrijire a părului, pentru a-i menține vitalitatea culorii și sănătatea de la rădăcină și până la vârfuri.


METAL DETOX SERIE EXPERT LOREAL PROFESSIONNEL SHAMPOO CREAM CLEANSING SHAMPOO

Pasul 1: curățarea părului cu șamponul Metal Detox

Șamponul-cremă de curățare Metal Detox este unul dintre preferatele noastre, deoarece curăță delicat firul de păr și neutralizează în același timp reziduurile și metalele provenite din apă, lăsând părul matasos, plin de vitalitate și cu un aspect sănătos. Nu irită scalpul, are un miros divin, iar parfumul său persistă timp de câteva zile.


Pasul 2: Hidratare în profunzime cu masca de păr Metal Detox

Recomandăm utilizarea măștii de păr la fiecare spălare, iar cea din gama Metal Detox ne place în mod special pentru îngrijirea părului vopsit în sezonul estival. Tehnologia brevetată cu 10% glicoamină permite moleculelor să pătrundă în interiorul firului de păr și să îi furnizeze nutrienții necesari pentru un aspect mătăsos. S-a demonstrat că aceasta îndepărtează metalele și alte particule dăunătoare prezente inclusiv în apa curentă. După folosirea măștii de păr Metal Detox, părul tău va fi hidratat și protejat. Datorită ingredientelor sale nutritive, acest produs destinat îngrijirii părului vopsit hrănește și repară părul deteriorat, astfel încât acesta să-și recapete aspectul sănătos și strălucitor.


Pasul 3: protecție termică și solară, cu ajutorul cremei protectoare fără clătire Metal Detox

Ne bucurăm să îți prezentăm noul aliat al părului vopsit din gama Metal Detox: crema protectoare fără clătire Metal Detox. Este produsul pe care îl așteptai pentru vară, deoarece oferă atât protecție împotriva radiațiilor UVA și UVB, cât și protecție termică. Părul tău va fi protejat în timp ce te expui la soare, dar și în timpul utilizării plăcii de îndreptat sau a ondulatorului. Nu uita că atât factorii externi, cât și aparatele de coafat pot usca și deteriora serios părul, împiedicându-l să atingă lungimea pe care o dorești.


De asemenea, particulele de metal pot crește riscul de rupere a firelor de păr și pot afecta procesele de vopsire, balayage și decolorare. Având o formulă concentrată cu 1% glicoamină, această cremă profesională leave-in elimină metalele din păr și protejează împotriva depunerii de noi particule, pentru a preveni ruperea părului și a menține culoarea vibrantă pentru mai mult timp. Protejează-ți părul împotriva deteriorării și a oxidării induse de razele UV, dar și în timpul periajului și al expunerii la temperaturi de până la 230°C, cu ajutorul cremei fără clătire Metal Detox!

Cum se utilizează crema leave-in pentru păr din gama Metal Detox?

Aplică această cremă după șamponare și clătirea măștii, pe părul umed, după ce l-ai tamponat delicat cu un prosop din bumbac sau microfibră. Usucă apoi părul și coafează-l ca de obicei. La final, suvițele tale vor avea un aspect vibrant, lucios și sănătos. Recomandăm utilizarea cremei la fiecare spălare, pentru ca părul tău să beneficieze de protecție termică înainte de fiecare coafură. Protecția UV este, de asemenea, esențială, mai ales în timpul verii.

Pasul 4: strălucire de durată și protecție suplimentară, cu uleiul de păr Metal Detox

Ultimul pas din soluția completă de îngrijire furnizată de L'Oréal Professionnel pentru părul vopsit îl reprezintă aplicarea uleiului de păr Metal Detox. Acesta trebuie distribuit pe lungimea părului, pentru a-l proteja. Efectul? Un fir de păr mai puternic, deloc casant, strălucitor și catifelat! Formula sa lejeră nu încarcă părul, previne electrizarea și conferă un luciu suplimentar părului vopsit.


Ești în căutarea unei soluții eficiente pentru întreținerea părului vopsit și protejarea acestuia în timpul verii? Încearcă și tu rutina de îngrijire Metal Detox de la L'Oréal Professionnel Paris și bucură-te de un păr sănătos și strălucitor, precum și de o culoare vibrantă pe tot parcursul verii! Părul tău merită toată atenția, iar îngrijirea cu ajutorul produselor de calitate nu este opțională, dacă îți dorești să te bucuri din plin de o podoabă capilară demnă de copertele revistelor pe care le savurezi în vacanță! 


Sursa https://www.andreearaicu.ro/frumusete/cum-sa-ti-ingrijesti-parul-vopsit-pe-timp-de-vara-culoare-vibranta-si-rezistenta-par-mai-puternic-si-mai-sanatos/


Redactat de Teodora Tirca