Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Cele mai bune vopsele de păr pentru brunete


De la șaten ciocolată până la culoarea alunei, caramel, toffee, espresso sau french roast, L’Oréal Professionnel oferă vopseaua perfectă pentru părul șaten, potrivită stilului tău.


Brunete Ombre, brunete Balayage - toate cu un efect natural ca după expunere la soare, care va înmuia orice trăsătură facială și va scoate în evidență adevărata frumusețe a tenului tău.


Optează pentru o culoare maro intensă dacă nuanța pielii tale este foarte deschisă sau verde oliv sau alege un look brunet mai cald și mai jucăuș dacă nuanța pielii tale este aurie sau închisă.


Gama INOA de la L’Oréal Professionnel oferă o gamă largă de nuanțe de brunet și vopsele de păr permanente fără amoniac și fără miros, care întăresc părul, oferindu-i strălucire sublimă și reflexe profunde și protejând atât fibra părului, cât și scalpul.

Această gamă fără amoniac se bazează pe tehnologia ODS (Oil Delivery System) și conține monoetanolamină (MEA), un agent alcalin inodor în loc de amoniac, îmbunătățind vizibil starea părului aplicare după aplicare.