Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Rutina perfectă pentru părul vopsit și decolorat

Decolorarea și vopsirea părului sunt procese care pot sensibiliza firul de păr, chiar și atunci când produsele folosite pentru colorare sunt de cea mai bună calitate. Atunci când astfel de proceduri se desfășoară în mod repetat, structura moleculară a firului de păr are de suferit. În plus, apa, radiațiile ultraviolete, dar și anumite produse destinate curățării și îngrijirii părului pot influența în mod negativ sănătatea acestuia.

De aceea, L'Oréal Professionnel a lansat gama Metal Detox, special concepută pentru părul vopsit și decolorat. Strălucirea, vitalitatea și culorile durabile sunt doar câteva dintre avantajele acestor produse. 

Combate metalele care se depun pe firul de păr, cu Metal Detox

Atunci când îți speli părul, îl încarci, totodată, cu reziduuri din apă. Cel mai adesea, acestea provin chiar din conductele care transportă apa de la rețea și conțin metale, care se depun pe firul de păr. Splălare după spălare, părul vopsit devine mai tern, mai lipsit de viață și mai casant, iar nuanțele sale au de suferit.

Glicoamina elimină reziduurile de metale din păr

Gama Metal Detox folosește o formulă patentată, concentrată cu Glicoamina, o moleculă suficient de mică ce poate pătrunde în interiorul fibrei capilare, pentru a neutraliza metalele și a menține sănătatea și vitalitatea părului vopsit și decolorat. Vorbim despre o întreagă rutină de îngrijire, menită să combată impactul negativ al metalelor provenite din apă și mediu, pentru a-ți reda frumusețea podoabei capilare. 

Datorită beneficiilor sale, Glicoamina combate ruperea firului de păr și îți menține culoarea intactă, pentru mai mult timp. Rezultatul? Cu 97% mai puțin păr rupt chiar de la prima utilizare!


Urmărește interviul lui Florin Noje, Ambasador L'Oréal Professionnel, pentru A List Magazine, dacă vrei să înțelegi mai bine cum funcționează produsele Metal Detox și de ce sunt alegerea potrivită pentru a proteja și fortifica părul vopsit.

Link YouTube: https://youtu.be/X8UQaD3Cv1o


Metal Detox - o rutină de îngrijire completă, în 4 pași simpli

Părul vopsit este, cu siguranță, mai pretențios când vine vorba de îngrijire. De aceea, am creat Metal Detox, o rutină special concepută pentru îngrijirea părului înainte și după decolorare sau vopsire, care te va ajuta să te bucuri de un păr sănătos și de două ori mai strălucitor și de o culoare fidelă, de lungă durată. 


METAL DETOX SERIE EXPERT LOREAL PROFESSIONNEL SHAMPOO CREAM CLEANSING SHAMPOO

Pasul 1: curățare și purificare

Șamponul crema de curatare Metal Detox curăță eficient părul și elimină depunerile de metale care îi pot afecta rezistența și frumusețea. Nu conține sulfați și este special conceput pentru părul decolorat prin tehnici precum ombre sau balayage sau pentru părul vopsit, astfel că intensifică nuanțele acestuia și le conferă un luciu intens și sănătos.


Pasul 2: hrănire și protecție

Masca de păr Metal Detox

hrănește în profunzime firul de păr, conferindu-i o strălucire naturală, de lungă durată. În plus, protejează fibra capilară împotriva depunerii metalelor din apă. Las-o să acționeze conform instrucțiunilor de pe ambalaj și apoi clătește-o cu apă din belșug. După utilizare, firul de păr devine mai puțin poros și capătă un aspect neted, sănătos

Pasul 3: protecție împotriva ruperii și a depunerilor, efect anti-frizz

Uleiul de păr concentrat Metal Detox

poate fi aplicat pe părul umed, pentru a preveni depunerile ulterioare și a proteja fibra capilară. Oferă protecție termică - atât de importantă, mai ales pentru părul vopsit! - și are efect anti-frizz, pentru ca tu să te poți bucura de o coafură perfectă și de un păr strălucitor.

Pasul 4: protecție UV și termică

Crema profesională fără clătire Metal Detox este un leave-in special conceput pentru părul vopsit, care facilitează coafarea acestuia, conferindu-i hidratarea de care are nevoie. În plus, îți protejează părul împotriva efectelor nocive ale ultravioletelor și conferă o protecție termică suplimentară, indispensabilă în sezonul cald. Părul devine mai puternic și capătă un aspect strălucitor, fiind totodată ușor de manevrat, indiferent de coafura pe care o alegi.


Metal Detox este o rutină de îngrijire menită să devină un stil de viață, pentru persoanele care își colorează părul și vor să se bucure de culori statornice și pline de vitalitate, precum și de o fibră capilară sănătoasă, strălucitoare și rezistentă. Tu ai încercat produsele Metal Detox?