Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Toate sfaturile în materie de coafare

Răsfoiește colecția noastră de articole cu sfaturi în materie de coafat al părului care au fost create cu expertiza profesională a saloanelor noastre partenere și a angajaților acestora.

Te-ai întrebat vreodată cum procedează coaforii? Vei descoperi răspunsul aici!

Află cum să te coafezi în ton cu ultimele tendințe sau învață stiluri mai clasice. De la realizarea unor bucle lejere și pline de strălucire, demne de covorul roșu, până la stăpânirea artei împletirii părului într-o coadă cu aspect dezordonat, aici poți afla cum reușesc experții să realizeze coafura perfectă.

De exemplu, știai că nu ai nevoie de un ondulator pentru bucle lejere? Știai că tipul de perie folosit poate determina forma buclelor tale? Vei învăța și să îți ții sub control cele mai indisciplinat păr, pentru a obține bucle netede și strălucitoare. Ai vreo curiozitate legată de creponare sau wet look? Aici vei regăsi toate informațiile, cu explicații simple și directe pe care să le încerci.

Cu ajutorul acestor sfaturi și tutoriale de coafare puse la dispoziție de experți, precum și a recomandărilor referitoare la cele mai bune produse de folosit, vei putea realiza cele mai creative coafuri, din confortul propriei locuințe. Mai mult de atât, această pagină conține o mulțime de idei din care să te inspiri dacă ești în căutarea unei coafuri noi, în cazul în care urmează să participi la o petrecere sau, pur și simplu, vrei actualizări privind cele mai recente tendințe în domeniu.

5 moduri de a împleti părul

Coafuri de festival din care să te inspiri, pentru toate tipurile de păr

Cum să îți ondulezi părul cu ajutorul plăcii

Cum să îți îndrepți părul