Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Cum să-ți ondulezi părul cu ajutorul plăcii

Plăci de îndreptat părul. Nu zice și numele? Sunt pentru îndreptat părul... nu? De fapt, placa ta poate fi mult mai versatilă decât crezi. Ar trebui să fie numită „netezitoare” deoarece, pe lângă îndreptarea părului, poate fi folosită și pentru a crea diferite tipuri de valuri și bucle pe toate tipurile de păr!

 

Reguli de aur pentru ondularea părului cu ajutorul plăcii

Regula nr. 1 Începe ondularea cu secțiunile inferioare și prinde secțiunile de sus. Sub ureche și în spatele tâmplei este un loc bun pentru a începe.

Regula nr. 2 Când folosești o placă de îndreptat părul Steampod, verifică săgețile de pe ea - acestea ar trebui să fie întotdeauna îndreptate către vârfurile părului atunci când te coafezi.

Regula nr. 3 Aplică protecție împotriva căldurii (de exemplu, Steampod Milk pentru tipuri de păr fin până la normal sau cremă de netezire pentru tipuri de păr gros) pe păr, apoi usucă părul complet înainte de a utiliza placa de îndreptat.

Regula nr. 4 Folosirea unui ser pe lungimi și vârfuri va conferi coafurii o protecție suplimentară și un finisaj frumos strălucitor, fără a îngreuna părul.

 

Trei coafuri ondulate folosind o placă de îndreptat părul Steampod 3.0

Pregătirea părului: pe părul umed, aplică protecție împotriva căldurii, cum ar fi Steampod Milk (tipuri de păr fin până la normal) sau cremă de netezire (tipuri de păr gros) pe lungimi și vârfuri, apoi usucă-l complet și piaptănă-l ca să îndepărtezi orice încurcături.

Netezește părul dificil Hollywood Waves

Cum să-ți ondulezi părul cu ajutorul plăcii de păr: păr gros, rebel 


Este ușor să obții aceste bucle Hollywood Waves chiar și în cazul tipurilor de păr gros, dificil.

URMĂREȘTE TUTORIALUL

Pasul 1.

Rotește placa ta Steampod la 210°C. Imediat ce aceasta s-a încălzit, începe din apropierea rădăcinilor în partea din față, rulează o porțiune de 5 cm din păr în jurul plăcii Steampod, păstrând distanța de față.

Pasul 2.

După vreo două secunde, dă drumul părului din placa Steampod și răsucește-l în jurul degetului arătător înainte de a-i da drumul și a-l lăsa să se răcească. Repetă procedura și cu restul părului.

Pasul 3.

Ia serul Steampod, puneîn palme una-două picături, apoi cuprinde vârfurile cu mâna și stoarce-le pentru un boost de strălucire.

Bucle pentru părul fin S-Waves

Obține bucle folosind placa de păr pe tipurile de păr fin


S Waves reprezintă o modalitate excelentă de a conferi volum părului fin sau subțire. 

URMĂREȘTE TUTORIALUL

Pasul 1.

Rotește placa Steampod la 180°C. Imediat ce aceasta s-a încălzit, începând din partea din față, pune o porține de 1 cm în aparat și ondulează în spate, având grijă la față.

Pasul 2.

Repetă procedura cu restul părului, folosindu-te de păr pentru a răsuci bucla înainte de a o lăsa să cadă și a se răci.

Pasul 3.

Ia un pieptene cu dinți rari și, cu o mișcare în zigzag, separă buclele. Aplică pe vârful degetelor o picătură din ser și aplic-o pe lungimi și vârfuri, având grijă să insiști pe secțiunile și capetele din față.

Bucle pentru părul drept 2-Waves

Cum să obții bucle cu părul natural drept 


Creează și definește 2 bucle texturate cu ajutorul unei plăci de păr.

URMĂREȘTE TUTORIALUL

Pasul 1.

Rotește placa de păr Steampod la 200°C și așteaptă până când numărul nu mai clipește. Prinzând părțile laterale din față, răsucește o porțiune de 3 cm, după care dă-i drumul.

Pasul 2.

După care treci la următoarea secțiune, chiar deasupra primeia, și ține părul în poziție orizontală în placa Steampod și întoarce-ți încheietura în diferite unghiuri pe măsură ce treci în partea de jos a părului pentru a obține un rezultat de păr aproape ondulat.

Pasul 3.

Alternează buclele obișnuite cu tehnica de ondulare pe măsură ce treci de la o porțiune la alta de-a lungul părului. Cu ajutorul vârfurilor degetelor, aplică prin păr serul pentru a slăbi buclele și a le imprima strălucirea bine definită.

De ce Steampod 3.0? 

În timp ce plăcile de îndreptat părul tradiționale folosesc plăci ceramice încălzite pentru a forța părul să stea drept (care provoacă adesea deteriorarea acestuia),noul Steampod 3.0 de la L’Oréal Professionnel și Rowenta utilizează abur. Steampod 3.0 creează un păr care este de două ori mai neted în jumătate din timp* față de o placă de îndreptat părul obișnuită (și la o temperatură mai scăzută) și, în plus, noul cablu rotativ la 360° te ajută să devii creativă cu ondularea.  *Test instrumental versus placă de păr normală

 

Descoperă toate modurile în care poți crea bucle și onduleuri cu noul Steampod 3.0!

**test instrumental versus placă de păr obișnuită

Descoperăprodusele