Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Toate sfaturile în materie de îngrijire a părului

Răsfoiți colecția noastră de articole cu sfaturi în materie de îngrijire a părului, elaborate în parteneriat cu coaforii noștri parteneri și experții din domeniu.

Bine ai venit pe pagina noastră cu sfaturi în materie de îngrijire a părului, unde vei găsi o selecție de postări pe care le-am pregătit pentru a veni în sprijinul tău și pentru orice potențiale întrebări ai avea referitoare la păr...

Ai părul indisciplinat și fire rebele? Află dacă părul tău este afectat de vârfuri despicate, păr uscat sau deteriorat. Ai remarcat recent o subțiere a firului de păr? Există mai multe motive pentru care ar putea apărea această situație. Procesul de îmbătrânire nu este singurul responsabil pentru acest lucru. Ai probleme cu scalpul? Problemele legate de scalpul descuamat și gras sunt mult mai frecvente decât ai crede. Toate răspunsurile la aceste întrebări frecvente și multe alte lucruri sunt acum la un simplu clic distanță.

Ai auzit despre un nou tip de produs destinat părului, însă nu știi dacă se recomandă includerea sa în rutina ta de îngrijire sau coafat al părului? Acesta este și locul unde vei regăsi explicații concise: de la produse în tendințe, precum uleiuri și seruri pentru păr până la tratamente de protejare a culorii părului, precum șamponul pentru păr cărunt sau alb.

Postările noastre cu sfaturi oferă explicații referitoare la motivele pentru care părul tău ar putea fi afectate de o anumită problemă, însă sugerăm și modalități de tratare a problemei, precum și sfaturi în materie de coafat, primite de la experți și cele mai bune produse care să te ajute să obții un păr frumos, cu un aspect sănătos.

Cum tratezi părul vopsit și deteriorat

Oricine poate avea păr lung?

Totul despre uleiurile de păr

Cea mai bună soluție de îngrijire a părului pentru părul vopsit

Cea mai bună soluție de îngrijire a părului pentru părul deteriorat

Tot ce trebuie să știi despre Șamponul pentru păr cărunt sau alb

Totul despre șamponul mov