Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Tot ce trebuie să ști despre șamponul Silver

Când părul este deschis la culoare sau devine cărunt, subtonurile sale naturale calde sunt expuse, creând o nuanță galbenă nedorită. Elimină tonurile patinate între două programări la salon și menține-ți culoarea vibrantă blondă sau argintie cu un șampon pigmentat violet.

Ce este șamponul Silver și ce efecte are?

Denumit și șampon violet, șamponul Silver, cum ar fi L’Oréal Professionnel Série Expert Silver Shampoo, conține un pigment violet intens, care acționează ca un agent antiîngălbenire pentru contracararea tonurilor de arămiu nedorite. Acest pigment neutralizează tonurile puternice de galben din părul blond, grizonat sau argintiu artificial, ajutând la păstrarea unei culori reci cu aspect spendid. În plus, balsamul ajută la hrănirea și protejarea fibrei capilare. Folosirea regulată a acestui șampon poate ajuta la menținerea culorii părului vibrantă și proaspătă, ca la plecarea de la salon. Șamponul Silver este ideal și pentru părul grizonat natural, care poate dezvolta o nuanță de galben în urma expunerii la elemente ca vântul, ploaia și poluarea. Șamponul poate ajuta la corectarea acestei nuanțe de arămiu, dar și la întărirea fibrelor de păr.

Cum acționează șamponul Silver?

Totul se explică prin teoria culorilor: violetul se află în fața galbenului pe roata culorilor, astfel încât, atunci când sunt amestecate, se compensează reciproc într-o nuanță mai neutră. Când este aplicat pe păr, o cantitate mică din acest pigment violet este absorbită, iar nuanțele violete neutralizează nuanțele de arămiu pentru o a crea o culoare mai rece. În funcție de cât timp este lăsat pe păr, șamponul Silver poate ajuta la obținerea oricărei nuanțe, de la blond miere la alb rece. Consultă Ghidul nuanțelor de păr blond pentru a înțelege diferența dintre tonurile calde, reci și neutre pentru părul blond.

Side profile woman with shoulder length white blonde hair

Care este alegerea potrivită pentru mine – șamponul violet sau șamponul Silver?

Oferta de produse este atât de largă încât este important de știut care este cea mai bună soluție pentru o anumită culoare a părului.

Care este cea mai bună alegere pentru a menține un păr blond cu o culoare perfect curată și rece, exact ca la plecarea de la salon? Alegerea este șamponul violet, cum ar fi șamponul nostru violet L’Oréal Professionnel Blondifier Cool cu efect de strălucire. Îmbogățit cu Polyphenol, care este prezent în extractul de açai, acest șampon violet deschis ajută la neutralizarea tonurilor galbene și intensifică strălucirea părului.

Side profile lilac medium length hair

Pentru întreținerea părului cărunt, alb sau blond deschis între vizitele la salon, poate fi necesară o neutralizare mai puternică a culorii. Contracarează tonurile de arămiu și conferă claritate culorii cu șamponul L’Oréal Professionnel Silver, a cărui formulă conține sistemul nostru Gloss Protect, agenți antiîngălbenire și pigmenți violet intens. Utilizarea regulată a acestor șampoane pigmentate va menține o culoare radiantă a părului, cu aspect profesionist.

Există și alte produse pentru părul cărunt și alb?

Pentru întreținerea părului cărunt și alb natural, utilizăm crema neutralizantă Silver. Infuzată cu ceramide și ulei de Babassu, crema neutralizantă Silver este tratamentul lejer perfect pentru un păr mătăsos și strălucitor. Prin formula sa cu pigmenți violeți și albaștri, protejează părul alb și grizonat natural și neutralizează tonurile subtile de galben.

Solicită stilistului L’Oréal Professionnel o consultație personalizată pentru a ști cât de des ar trebui să utilizezi șamponul Silver și cât timp trebuie să îl lași să acționeze.