Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Termeni și condiții Style My Hair

CONDIȚII DE UTILIZARE A APLICAȚIEI

STYLE MY HAIR

În vigoare din 11 ianuarie 2018

Bine ați venit pe aplicația Style My Hair, ce are ca scop încercarea unui look total - tuns, colorare și coafare - prin instrumentul nostru virtual de makeover și pusă la dispoziție de L’Oréal Professionnel (denumită în continuare "Aplicația”).

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni de utilizare care guvernează utilizarea acestei Aplicații. (Numiți în continuare "Termeni de utilizare”). Prin utilizarea acestei aplicații, se consideră că sunteți de acord fără rezerve cu acești Termeni de utilizare.

În prezent sunteți conectat(ă) la Aplicația pusă la dispoziție de L’Oréal Professionnel.

Numele companiei pe acțiuni: L’Oréal (UK) Limited care acționează prin divizia comercială L’Oréal Professionnel, o companie privată cu răspundere limitată înregistrată în Anglia și Țara Galilor (numită în continuare "L’Oréal Professionnel” sau "noi”).

Puteți contacta L’Oréal (UK) Limited, adresându-vă în scris la următoarea adresă: L’Oréal (UK) Limited, 255 Hammersmith Road, London W6 8AZ sau telefonând la numărul de telefon +44 (0) 208 762 4000. E-mail: [email protected].

Găzduit de: Ocito, o societate pe acțiuni simplificată, cu capital de 68 175 EUR, cu sediul social în 28 Rue de Châteaudun din Paris, înregistrată la Registrul Comerțului și Companiilor cu numărul 442 144 663. Număr de telefon: +33 (0)1 53 43 08 321.

1. ACCESAREA APLICAȚIEI

a. Cine o poate utiliza?

Numai o persoană adultă are dreptul de a accesa și a utiliza Aplicația. Dacă ești minor, va fi necesară autorizarea părinților.

b. Cum se descarcă și cum se accesează?

Aplicația va fi livrată exclusiv prin descărcare electronică din Apple Store sau Android Store (denumite "Platforma"). Puteți descărca de pe Platformă (i) o copie a Aplicației și (ii) o puteți instala pe dispozitiv în conformitate cu instrucțiunile furnizate în timpul instalării și/sau postate pe Platformă.

Puteți descărca gratuit și utiliza Aplicația fără a vi se cere autentificarea sau crearea unui cont.

Accesarea Aplicației și/sau unele secțiuni ale acesteia pot necesita folosirea unor coduri PIN. În astfel de cazuri depinde de dvs. să faceți pașii necesari pentru a păstra aceste coduri secrete. Bineînțeles, le puteți schimba oricând. Cu toate aceste, numărul de încercări de accesare a Aplicației și/sau a unei secțiuni poate fi limitat pentru a preveni utilizarea frauduloasă a acestor coduri. Informați-ne dacă ați sesizat orice utilizare frauduloasă. În eventualitatea oricărei încălcări a setului de reguli definite în cadrul acestor Termeni de utilizare, ne rezervăm dreptul de a vă suspenda accesul.

c. Pe ce dispozitiv?

Instalarea și utilizarea aplicației necesită un dispozitiv compatibil cu conexiune la internet.

Următoarele sisteme de operare sunt compatibile: iOS și Android.

Orice operațiune legată de dispozitivul solicitat, precum și pentru orice costuri pentru telecomunicații apărute ca urmare a instalării, accesării, descărcării Aplicației vor fi responsabilitatea dvs. exclusivă.

Operatorul dvs. vă poate taxa costuri suplimentare pentru accesarea internetului de pe un telefon mobil sau tabletă. Nu vom avea nicio responsabilitate pentru costurile de rețea sau roaming aferente actualizărilor Aplicației.

d. La ce preț?

Vă acordăm prin prezenta o licență gratuită de utilizare a Aplicației.

Veți accepta orice costuri ulterioare pentru accesarea și utilizarea internetului.

Deși facem toate eforturile pentru a păstra Aplicația accesibilă permanent, nu putem garanta accesul dvs. în toate circumstanțele (întreținere, actualizare, eveniment de forță majoră sau alte motive dincolo de controlul nostru).


2. UTILIZAREA

a. Licența

Aplicația vă este licențiată, nu vândută.

În ceea ce privește data efectivă a acestor Termeni de utilizare, în conformitate cu acești termeni, vă acordăm o licență nonexclusivă, revocabilă și nontransferabilă de utilizare a Aplicației pe durata utilizării Aplicației, fără limitare în timp.

b. Condiții aplicabile

În raport cu utilizarea Aplicației de către dvs, agreați să nu:

(a) duplicați, copiați sau utilizați Aplicația pentru alte scopuri decît cele autorizate expres în acești Termeni de utilizare;
(b) încercați (sau să încurajați sau susțineți încercările altor persoane) de a utiliza ingineria inversă, de a dezasabla sau decompila Aplicația, cu excepția scopurilor de interoperabilitate, după cum este prevăzut în lege;
(c) adaptați, corectați, actualizați sau modificați Aplicația în orice fel
(d) creați orice muncă derivată pe baza tuturor sau a unei părți a Aplicației;
(e) dezvăluiți sau publicați rezultatele testelor de performanță privind Aplicația fără consimțământul nostru prealabil scris;
(f) închiriați sau sublicențiați Aplicația unui terț;
(g) mascați, eliminați sau modificați în vreun fel orice notă sau referire la drepturile proprietare;
(h) corectați orice eroare, anormalie, bug sau altă disfuncționalitate sau defecțiune care afecteaă Aplicația;
(i) descărcați Aplicația dacă sunteți într-o țară exclusă de noi explicit;
(j) utilizați Aplicația să/sau publicați orice conținuturi prin Aplicație care descriu orice terți și/sau lucrările protejate de drepturi de proprietate intelectuală, fără consimțământul nostru anterior privind deținătorul (deținătorii) dreptului. Puteți publica publicitate sau conținut publicitar pentru orice produse și/sau servicii concurente cu mărcile grupuli L’Oréal după ce ați obținut consimțământul exprimat anterior de la deținătorii drepturilor relevante. Fără a prejudicia prevederile anterioare, veți fi unic responsabil pentru toate aceste conținuturi pe care le veți publica prin Aplicație.


3. PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

a. Drepturile de proprietate intelectuală

Dezvoltarea Aplicației a implicat investiții semnificative. Aplicația și fiecare dintre elementele incluse (de ex. mărci, imagini, texte, videoclipuri etc.) sunt protejate de drepturile de proprietate intelectuală. Nu va fi autorizat nicio utilizare, reproducere sau reprezentare a Aplicației (integrală sau parțială) în niciun mediu, pentru niciun alt scop, inclusiv, dar fără limitare la scopuri comerciale.

Vă putem pune la dispoziție prin intermediul acestei Aplicații conținut suplimentar pe care sunteți autorizat(ă) să îl descărcați (denumit în continuare "Conținut descărcabil”). Vă acordăm, în scopuri exclusiv aferente Scopului, cu titlu gratuit, un drept nonexclusiv și netransferabil de a utiliza Conținutul descărcabil. Recunoașteți și acceptați că un astfel de Conținut descărcabil respectă drepturile de proprietate intelectuală și/sau alte drepturi de deținere și sunt disponibile numai în conformitate cu Scopul.

Vă punem la dispoziție Aplicația, ceea ce vă permite să editați o imagine (mai ales pentru a testa virtual o culoare de păr sau o coafură), confirmați și agreați că o astfel de Aplicație va fi numai pentru uzul dvs. privat, respectând scopul intenționat. Nu aveți autorizația de a utiliza Aplicația într-un mod care să afecteze onoarea, reputația sau drepturile oricăror terți, după cum este descris mai jos.

b. Drepturile terților

Vă reamintim că veți asigura toate autorizările și drepturile necesare de la toți deținătorii relevanți de drepturi în legătură cu orice conținut doriți să postați prin Aplicație, mai ales pentru orice și toate imaginile clienților dvs. (în calitate de stilist) pe care le-ați făcut în coafor, drepturi de proprietate intelectuală și/sau literară, artistică și/sau drepturi de proprietate industrială, drepturi de publicitate (inclusiv dreptul cuiva la imagine), pentru a permite utilizarea liniștită de către dvs. a acestor conținuturi. De exemplu, veți asigura drepturile privind orice conținut (mai ales fotografii) care arată construcții arhitecturale recente, designuri publicitare sau designuri vestimentare care pot apărea (acronime, logouri etc.).

c. Conținuturile utilizatorului

Vă putem pune la dispoziție prin această Aplicație un spațiu dedicat conținuturilor utilizatorilor, cum ar fi text, fotografii, videoclipuri, opinii etc. (numite în continuare "Conținut de utilizator”).

Postând Conținut de utilizator prin Aplicație, ne acordați o licență cu reproducere liberă, irevocabilă, nonexclusivă, internațională și perpetuă pentru a reproduce, afișa, utiliza, copia, modifica, adapta, edita, distribui, traduce, crea lucrări derivative de la, încorpora în alte lucrări, distribui un astfel de Conținut de utilizator (integral sau parțial).

Această utilizare va fi autorizată pentru toate scopurile de comunicare corporatiste sau financiare, in-house ori externe, pentru publicitate și pentru toate relațiile publice, scopurile istorice sau de arhivare de către L’Oréal UK Limited și oricare dintre companiile afiliate din grupul L’Oréal, mai ales în următoarele medii:
• Postarea în orice format, în cantitate nelimitată,
• Presa scrisă, număr nelimitat de publicații,
• Edituri, număr nelimitat de publicații, mai ales publicarea pentru scopuri de comunicare in-house, inclusiv forța de muncă și rețeaua de distribuție (angrosiști, detailiști, agenți etc.), evenimente, flyere pentru congrese, târguri, standuri etc; comunicare B-to-B, în presa profesională, pentru un număr nelimitat de publicații și/sau cantități;
• Publicații electronice, IT, digitale, multimedia, Internet și Intranet prin site-uri web (indiferent de site-ul web și//sau de mediu, inclusiv rețele sociale precum Facebook, Twitter, YouTube sau Dailymotion),
• Număr nelimitat de inserturi și de emisiuni prin mediile publicitare (inclusiv prin intermediul publicității la magazine outlet de retail și pe produsele brandurilor L’Oréal UK Limited şi ale oricăror compnii afiliate grupului L’Oréal (numite în continuare „Media).

Vă informăm prin prezenta că rețele de socializare menționate sunt platforme deținute de terți și, în consecință, circularea și utilizarea Conținutului de utilizator prin aceste rețele de socializare vor fi guvernate de termenii de utilizare definiți de acești terți. Prin urmare nu vom fi responsabili pentru niciun uz al conținutului de către noi sau de oricare terț în conformitate cu termenii de utilizare definiți de rețelele de socializare, inclusiv, dar fără limitare la, în termenii extinderii și al duratei drepturilor licențiate și îndepărtarea Conținutului. Veți avea responsabilitatea pentru gestionarea oricăror pretenții ale terților referitoare la utilizarea Conținutului în conformitate cu termenii de utilizare definiți pe rețelele de socializare.

În plus, vă amintim că orice Conținut poate fi menționat pe un motor de căutare și, prin urmare, poate fi accesat de public din exteriorul Aplicației.

Această autorizare ne dă posibilitatea de a adapta Conținutul dvs. după cum s-a stabilit inițial și/sau de a face anumite clarificări privind Conținutul utilizatorului, după cum considerăm necesar, cu condiția ca acest Conținut de utilizator să nu afecteze imaginea sau cuvintele dvs.

Mai mult, utilizarea Conținutului de utilizator poate fi însoțit de informații anonimizate privind orașul, țara sau vârsta dvs. și/sau, dacă ați autorizat în mod explicit, informații care să ne permită identificarea dvs., cum ar fi prenumele sau pseudonimul dvs.

Orice astfel de Conținut de utilizator pe care îl publicați prin intermediul acestei Aplicații va fi ales de dvs. și exclusiv pe răspunderea dvs. Cu toate acestea, dorim să vă reamintim că acest Conținut de utilizator nu trebuie să intre în conflict cu legislația aplicabilă sau cu standardele acceptate de moralitate sau cu principiile enumerate anterior. În această privință, ne rezervăm dreptul de a elimina în orice moment orice astfel de Conținut de utilizator care nu respectă Termenii aceștia de utilizar, inclusiv Codul de conduită.

În plus, dacă accesați Conținutul de utilizator creat de un alt utilizator, vi se va solicita să respectați drepturile acestui utilizator și, în special, nu veți reproduce sau disemina numitul Conținut publicat în alte medii, fără consimțământul anterior al utilizatorului relevant.


4. CODUL DE CONDUITĂ

Susținem valorile toleranței și respectul față de ceilalți.

Din acest motiv, folosind Aplicația, sunteți de acord să nu:

• Transmiteți niciun comentariu rasist, violent, xenofob, răutăcios, nepoliticos, obscen sau ilegal;

• Diseminați niciun conținut care poate fi dăunător, defăimător, neautorizat, răutăcios sau care aduce atingere drepturilor la intimitate sau de publicitate, incită la violență, ură etnică sau rasială sau reprezintă indecență sau incitare majoră la comiterea unor crime sau a unor infracțiuni;

• Utilizați Aplicația pentru scopuri politice, propagandă sau prozelitism;

• Publicați orice conținut care face publicitate la sau promovează orice produse și/sau servicii concurente cu brandul(brandurile) afișate în Aplicație;

• Redirecționați Aplicația de la scopul său inițial, inclusiv utilizând-o ca serviciu de dating;

• Diseminați orice informații care pot permite direct sau indirect identificarea nominală și specifică a unui individ fără acordul său prealabil și expres, cum ar fi numele de familie, adresa poștală, adresa electronică, număr de telefon;

• Diseminați orice informații sau conținut care poate fi supărător pentru cei mai tineri;

• Intimidați sau hărțuiți pe ceilalți;

• Efectuați activități ilegale, inclusiv unele care ar putea aduce atingere drepturilor altora privind orice software, mărci înregistrate, fotografii, imagini, texte, videoclipuri, etc.;

• Diseminați conținut (inclusiv fotografii sau videoclipuri) în care se regăsesc minori.

Dacă constatați că un astfel de Conținut de utilizator poate tolera crime împotriva umanității, incita la ură și/sau violență rasială sau se referă la pornografie infantilă, ne veți notifica imediat la următoarea adresă de mail [email protected] sau veți trimite o scrisoare detaliată la următoarea adresă: L’Oréal (UK) Limited, 255 Hammersmith Road, London W6 8AZ, specificând în e-mail/scrisoare data la care ați descoperit respectivul conținut, identitatea dvs., URL-ul, descrierea conținutului în cazuă și ID-ul de utilizator al autorului respectivului conținut.

5. INFORMAȚII CUPRINSE ÎN APLICAȚIE

a. Prevederi generale

În continuare, vă reamintim că pot apărea neconcordanțe sau omisiuni în informațiile disponibile în această Aplicație, în special din pricina unor terți. Prin prezenta ne angajăm să eliminăm inadvertențele sau să completăm informațiile din Aplicație cât mai curând posibil.

b.Informații privind produsele și serviciile

Produsele și serviciile prezentate dvs. în această Aplicație nu sunt oferite spre vânzare, ci ca prezentare generală a gamei de produse și servicii pe care le distribuim în țara în care este disponibilă Aplicația.

c. Consilierea și instrumentele de diagnostic

Consilierea oferită în această Aplicație și/sau instrumentele de diagnostic ce pot fi disponibile sunt mai degrabă simulări cu scopul de a obține sfaturi de specialitate în cosmetică.
Informațiile oferite sunt strict orientative și nu vor înlocui în niciun caz un diagnostic sau un consult medical, nu vor substitui tratamentul medical.
În consecință, nu vă putem garanta satisfacția pentru sfatul care rezultă din utilizarea unor astfel de instrumente și nu ne asumăm responsabilitatea pentru modul cum le utilizați.

Pentru mai multe informații sau în eventualitatea unor îndoieli, vă recomandăm să consultați un profesionist.

d. Linkuri hypertext

Linkurile hypertext incluse în Aplicație vă pot conduce la site-uri web publicate de terți și conținut pe care nu îl putem controla. În măsura în care respectivele linkuri hypertext au fost incluse în această Aplicație în scopul unic de a facilita experiența dvs. de navigare pe internet, navigarea pe site-urile web ale terților se va face la decizia și pe răspunderea dvs.


6. DATELE PERSONALE

Puteţi oferi date personale ale dvs., mai ales atunci când: (i) completaţi profilul dvs. de păr; (ii) declaraţi o vizită în salon; (iii) vă autentificați; (iv) salvați produsele și articolele dvs. favorite; (v) ne trimiteți un e-mail; (v) răspundeți la o anchetă sau la un studiu.

Toate datele personale colectate în Aplicație sunt stocate exclusiv pe telefonul dvs. și nu sunt trimise către L’Oréal ori vreunul dintre partenerii săi.

Putem avea acces la datele sub pseudonim oferite de dvs. în lista de mai jos pentru trimiterea notificărilor push relevante pentru dvs. Vă vom trimite totuși numai comunicări de marketing dacă v-ați dat consimțămîntul și vă puteți dezabona oricând.

Pentru mai multe informații privind procesarea datelor dvs. personale, verificați aici
politica noastră de confidențialitate.

Pentru a șterge orice date, utilizatorul trebuie să dezinstaleze aplicația de pe telefonul său.


7. AMENDAMENTUL PRIVIND APLICAȚIA ȘI TERMENII DE UTILIZARE

Putem amenda conținuturile și informațiile incluse în Aplicație, precum și acești Termeni de utilizare, mai ales în scopul respectării noii legislații și/sau a reglementărilor aplicabile și/sau pentru a îmbunătăți Aplicația.

Orice amendament vă va fi notificat prin Aplicație înainte de a intra în vigoare, în conformitate cu acești Termeni de utilizare. Cu excepția cazului în care amendamentul cere aprobarea dvs. expresă, utilizarea continuată a Aplicației va fi considerată acceptarea noilor Termeni de utilizare.


8. CREDITE

L’Oréal, o companie S.A.cu un capital de 112 371 148,20 EURO, cu sediul social la 14 rue Royale 75008 Paris, înregistrată la Registrul Comerțului și al Companiilor din Paris cu numărul 632 012 100, adresă e-mail: [email protected], număr de telefon: 0140200000.


9. DISCLAIMER

Facem toate eforturile pentru a menține accesul permanent la Aplicație și la Conținutul descărcabil. Cu toate acestea, nu putem garanta disponibilitatea și accesibilitatea permanente ale Aplicației. Într-adevăr, poate fi necesar să suspendăm momentan accesul la Aplicație, parțial sau integral, mai ales în scopul mentenanței.

Se specifică în continuare că rețelele IT și de telecomunicații pot avea erori și că pot apărea întreruperi și defecțiuni. Nu putem oferi nicio garanție în această privință și nu vom fi, prin urmare, responsabili pentru nicio daună care poate avea legătură cu utilizarea internetului și a rețelelor IT sau de telecomunicații, inclusiv, dar fără a se limita la:
- transmisia și/sau recepția slabă a datelor și/sau a informațiilor prin internet;
- orice intruziune externă sau viruși informatici;
- orice echipament de recepție sau rețele de comunicații defectuoase; și
- orice defecțiune internet care poate afecta operarea adecvată a Aplicației.

În final, responsabilitatea noastră se va limita la daune directe, excluzând orice alte daune sau pierderi, indiferent de acestea. Mai specific, orice daună indirectă referitoare la, fără limitare, orice pierdere de profit, venit sau clientelă.


10. LEGILE APLICABILE ȘI DISPUTELE

Acești Termeni de utilizare și relația noastră cu utilizatorul vor fi guvernate de legile din Anglia și Țara Galilor.

Orice proceduri în legătură cu sau referitoare la această Aplicație sau orice dispută privind validitatea, interpretarea și/sau performarea acestor termeni de utilizare se va supune jurisdicțiie exclusive a Angliei și Țării Galilor.