Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Ce sunt babylights și șuvițele mai deschise decât culoarea părului

Babylights

 

Istoric

Timp de secole, femeile au utilizat o varietate de tehnici pentru a le statisface dorința de a-și deschide nuanța părului. Din zilele când foloseau lămâi și amestecuri pe bază de miere, tehnologia a avansat la utilizarea unor vopsele de păr și produse de decolorare.

Cu toate acestea, și cele mai moderne metode de creare a șuvițelor de nuanțe deschise, cum ar fi decolorarea vizată a unor fire aleatorii de păr, au mai mult 40 de ani. Procesul original “de deschidere a nuanței de păr” a fost dezvoltat în anii ’60 și a utilizat căști de plastic prin care erau scoase smocuri de păr cu ajutorul unui ac cu cârlig la capăt, iar acestea erau izolate pentru deccolorare. Apoi în anii ’80 am văzut introducerea metodei de vopsire a șuvițelor cu folie, în care porțiunile de păr erau vopsite cu amestecuri de decoloranți și împachetate în fâșii de folie. 

Deși crearea de șuvițe a evoluat în timp, rămâne unul dintre cele mai cerute servicii din saloanele de coafură.

 

Ce sunt babylights?

Babylights sunt șuvițe mai deschise la culoare, foarte delicate, blond alb, create cu ajutorul unei tehnici de colorare foarte fine care mimează acea nuanță blondă obținută atunci când nuanța părului tău este deschisă în mod natural de soare.

Una dintre principalele atracții ale tehnicilor Babylights este că pot fi aplicate pe orice culoare de păr și pe orice lungime (lungă/scurtă). Ele sunt un mod minunat de a introduce culoarea dacă îți dorești o schimbare a coafurii, dar nu dorești să fie o schimbare prea drastică. Babylights sunt foarte naturale, subtile și, cel mai important, necesită puțină întreținere.

Ele îți oferă un look proaspăt, diferit, iar părul arată seducător și sănătos. Coaforul tău te va putea ajuta să alegi nuanța adecvată pentru a se potrivi cu nuanța tenului tău și a obține cel mai bun rezultat de colorare. 

 

Cum poate crea coaforul meu babylighs?

Pentru a crea lookul, coaforul tău trebuie să se concentreze pe trei zone: linia părului, cărarea naturală și vârfurile părului. Șuvițele trebuie să fie super fine în jurul liniei părului și cărării naturale, cu o gradare delicată a culorii care este mai deschisă la vârfuri. Aspectul general este mai natural, întrucât părul a fost deschis în mod natural de soare.

Folosind un mix de nuanțe, coaforul tău poate ajuta la accentuarea frumuseții naturale a Babylights. Alternând meșele cu Majirel Highlift și Platinium, stilistul va oferi o culoare clară, acum mulltidimensională. Oxidanții pot fi variați pentru a oferi mai multă luminozitate la vârfuri pentru un efect de expunere la soare. Pentru a oferi aspectului general o tușă personalizată, dă luciu întregului păr cu DIA Light. Coloristul tău te va putea ajuta să alegi o nuanță care va avantaja nuanța tenului tău pentru a crea un blond cu aspect natural, perfect pentru tine.

 

Cum îngrijesc babylights?

Pentru a ajuta la menținerea și îmbunătățirea noii tale culori acasă, îți recomandăm să folosești șamponul Blondifier Cool din gama Blondifier de la Serie Expert. Această gamă funcționează pentru luminarea și îmbunătățirea aspectului blondului multidimensional și a părului cu șuvițe deschise la culoare, oferind șuvițelor mai deschise la culoare o definire minunată. Având o formulă destinată firelor șuvițate, produsul le lasă un aspect luminos, accentuat, cu mai multă strălucire radiantă.