Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Cea mai bună îngrijire pentru părul blond

Pentru a profita la maximum de șuvițele tale aurii, este important să găsești cea mai bună rutină de îngrijire pentru părul blond. Deoarece decolorarea părului poate să-l lase fragil, îngrijirea părului ar trebui să fie intens hrănitoare, fără să îngreuneze firul sau să-i atenueze strălucirea. Iată trucurile noastre de frumusețe pentru îngrijirea părului blond!

Ești blondă natural? Mândrește-te cu culoarea ta naturală

Deși mulți oameni se nasc blonzi, de obicei culoarea părului lor se închide odată cu vârsta, deci, dacă ești blondă natural - ești o pasăre rară! Acest lucru înseamnă că ar trebui să prețuiești culoarea ta naturală și să te asiguri că o pui în cea mai bună lumină.
„Lumina” este cu adevărat cuvântul cheie aici. Din pricina culorii sale, părul sănătos blond reflectă lumina, spre deosebire de părul închis la culoare care o absoarbe. Această lumină reflectată dă impresia de strălucire și volum. Cu toate aceste, deși fibrele părului blond sunt mai subțiri decât la părul colorat în nuanță mai închisă, ele pot deveni rapid moi, casante și terne.

Metoda recomandată de a revigora părul și a-i reda întreaga strălucire sănătoasă este folosirea unei îngrijiri personalizate a părului destinată părului blond. Aceasta implică spălarea părului cu șampon și balsam cu formulă destinată părului blond, completată cu o mască de păr, dacă părul tău are nevoie de suport suplimentar. Poți da mai multă strălucire părului tău blond natural folosind un serum sau un ulei de păr precum Mythic Oil Original. Câteva picături întinse pe lungimi și pe vârfuri oferă strălucire și hrănire imediate, fără a face ca părul să pară încărcat.

Păr blond vopsit? Tratează-l corect

Se crede că una din trei femei își vopsește părul într-o nuanță de blond, de la alb platinat la miere aurie și toate nuanțele intermediare. Cu toate acestea, cu cât deschizi nuanța părului tău, cu atât mai multă presiune pui pe părul tău.

De ce? Pentru că, în scopul decolorării miezului fibrei de păr, ingredientele din formulele vopselelor de păr trebuie să ridice cuticulele de protecție. Cu cât colorezi mai mult părul, cu atât este mai intens procesul, iar aceste cuticule devin tot mai slabe. Cuticulele care nu stau drept peste șuviță exercită asupra fibrei un efect de uscare și de fragilizare și sunt mai puțin capabile să rețină hidratarea din cauza porozității crescute. Prin urmare, utilizarea unei îngrijiri corecte pentru părul blond este esențială pentru părul vopsit blond. Tratamente pentru părul blond deteriorat există în toate tipurile de format, dar favoritul nostru este tratamentul disponibil în salon, Powermix, o mască unică și intensivă, amestecată de coaforul tău și personalizată pentru nevoile exacte ale părului tău.

Îngrijirea părului blond: sfaturi profesionale

Când vine vorba despre îngrijirea părului blond, există mai multe întrebări pe care coaforii le primesc mereu. Iată ce au să ne spună profesioniștii...

Ce nuanță de blond mi s-ar potrivi cel mai bine?
De la argintiu puternic,la șuvițe discrete auriu deschis, să devii blondă nu este o decizie simplă, de aceea este important să discuți cu un colorist înainte de a face pasul. Totul depinde de tonurile naturale ale pielii (calde, naturale sau reci), dacă dorești să faci schimbare puternicăsau să deschizi subtil culoarea și, desigur, depinde de tunsoare. Un profesionist va ști care este cea mai bună culoare pentru tine și îți va putea recomanda cea mai potrivită îngrijire a părului pentru cele care abia au ales părul blond. Dacă nu ești sigură dacă blondul ți se potrivește, încearcă instrumentul virtual de testare a nuanței părului, Style My Hair.

Ar trebui să îmi colorez părul acasă ori la salon?
În salon, fără dubiu! Să treci la blond necesită expertiză profesională, nu numai când vine momentul alegerii nuanței corecte, dar și în ceea ce privește timpul și metoda de aplicare. De ce să te mulțumești cu o nuanță nepotrivită de blond oferită de vopseaua comercială pentru acasă, când ai putea avea exact culoarea potrivită (sau chiar mai bine decât ți-ai putea imagina) fără să-ți deteriorezi părul, culoare făcută de un profesionist?

De ce părul meu blond are nuanțe arămii și cum pot scăpa de tonurile nedorite?
Părul blond poate deveni arămiu, cu nuanțe portocalii/galbene, din pricina dezechilibrului de tonuri. Adesea rezultat al colorării acasă, tonurile arămii pot fi agravate de soare, de mare, de acumularea de minerale, de colorarea părului peste o nuanță de vopsea aplicată anterior. Pentru a ține arămiul la distanță, folosește șamponul mov Blondifier Cool pentru a neutraliza tonurile galbene. Pentru părul blond foarte deschis, încearcă să te speli cu șamponul argintiu L'Oréal Professionnel, cu formulă destinată neutralizării tonurilor galbene nedorite și pentru a îmbunătăți strălucirea culorii pentru blondul foarte deschis sau pentru părul cărunt.

Mândrește-te cu codițele tale aurii tratându-le cu îngrijirea pe care o merită!