Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Cum să-ți îndrepți părul cu Steampod

Află cum să-ți îndrepți părul fără a-l deteriora, cum să-ți păstrezi părul drept mai mult timp și cum să faci ca părul încrețit și neascultător să devină doar o amintire...

Ce este o placă de păr cu abur?

 

Păr creț, indisciplinat? Bucle pe care ai vrea să le transformi în șuvițe netede și lucioase? Dacă ai încercat deja o placă obișnuită fără succes sau dacă îți e teamă că îți deteriorezi părul încearcă o placă de îndreptat părul cu abur.  

O placă de îndreptat părul cu abur este un instrument încălzit diferit. Poate arăta ca o placă obișnuită de îndreptat părul, dar cu rezervorul de apă, acum integrat, atunci când prinzi o șuviță de păr cu placa, aburul este proiectat din micile orificii de ventilație pentru a îndrepta fibrele de păr.

Te simți inspirată? Uite aici diferite stiluri pe care le poți obține cu Steampod 3.0!

 

 

Cum să-ți îndrepți părul... și să-l menții drept pentru mai mult timp!

În primul rând, nu numai pentru a preveni deteriorarea, ci și pentru părul care rămâne drept mai mult timp, usucă întotdeauna bine părul înainte de coafare. Aplicarea în prealabil a unui protector termic va oferi fibrei un strat ușor de suport protector care o va ajuta să-și păstreze forma.

Când vine vorba de îndreptare în sine, fă-o în secțiuni mici de aproximativ 3 cm lățime. Îndreptarea părului în secțiuni mici nu numai că dă rezultate mai bune, dar părul este, de asemenea, îndreptat mai uniform și, prin urmare, va ține mai mult timp.

 

Cum să previi încrețirea părului drept

Încrețirea apare atunci când cuticulele de pe fibra capilară nu sunt plate și netede și, ca urmare, părul nu urmează celelalte fire de păr, ci se ridică, dând un aspect dezordonat. Cuticulele ridicate pot fi cauzate de deshidratare, leziuni și chiar de genetică!

Pentru a preveni încrețirea, este important să folosești îngrijirea potrivită a părului (șampon, balsam, mască) pentru a infuza părul cu umiditate și pentru a-l proteja de uscare folosind un protector termic și, în mod ideal, o placă de îndreptat cu abur, mai degrabă decât o placă de îndreptat tradițională. Un ser sau lapte pentru păr pot fi, de asemenea, foarte eficiente pentru părul cu tendința de a încreți - pune câteva picături între palme și netezește lungimile și vârfurile.

 

A învăța cum să îndrepti părul în mod corect poate face o mare diferență, oferindu-ți un păr neted care rămâne drept mai mult timp!