Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Cinci coafuri cu împletituri

Inspirație pentru vară

Condu împletitura la următorul nivel! Există multe moduri în care îți poți înnoi împletiturile, mai ales în această vară, când coafurile cu împletituri sunt peste tot. Aruncă o privire la aceste cinci stiluri diferite de împletit și alege!

braids1.jpg

Împletitură franțuzească

Eleganță eterică.

Frumusețe à la française are un șarm romantic și lipsit de grji. Deși împletitura franțuzească poate părea intimidantă dacă nu stăpânești încă tehnica, este surprinzător de ușor de realizat. În plus, cu această versiune nu contează dacă rămân câteva secțiuni libere.

Cum să: Coaforul Adam Reed recomandă folosirea pudrei spray Savage Panache de la Tecni.ART cu care să te concentrezi pe rădăcini, apoi trecând ușor prin păr cu pieptănul pentru a-i da volum. Apoi, ia stratul superior de păr și începe să împletești, trăgând treptat noi secțiuni de păr de la stânga și de la dreapta, până la vârfuri.

URMĂREȘTE TUTORIALUL VIDEO

braids2.jpg

Coronița împletită (Halo braid)

Favorita noastră de festival.

Coronița împletită, sau coroana împletită, este celebră în festivalurile de muzică de vară. De ce? Datorită frumuseții și naturii sale practice. Îți ține părul departe de față (bine pentru dans), ascunde rădăcinile grase (părul de festival se poate murdări rapid), arată drăguț și, în sfârșit, atunci când o despletești, rămâi cu bucle superbe!

Cum se realizează: Coaforul nostru Adam Reed îți arată cum poți realiza tehnica de împletitură franțuzească ducând părul de la o ureche la alta. Tecni.ART Pli Styling Spray este minunat pentru a da volum și disciplină stilurilor împletite - pur și simplu pulverizează pe părul uscat cu prosopul înainte de uscare și coafare.

URMĂREȘTE TUTORIALUL VIDEO

braids3.jpg

Coadă împletită

O coadă cu forță.

Oferă-i cozii tale volum cu o împletitură elegantă și groasă. Excelentă pentru părul care are tendința de a se încreți sau de a deveni greu de gestionat pe parcursul zilei, o împletitură este cea mai bună prietenă a noastră pentru un stil de lungă durată și fără probleme. Strângerea împletiturii în timp ce o coafezi îi va oferi mai multă definiție și nu uita să păstrezi dimensiunea secțiunilor egale.

Cum se realizează: Folosește un șampon și un balsam de netezire pentru a-ți pregăti părul înainte de coafare. Usucă folosind o perie lată, utilă pentru a descurca părul fără a crea efect static. Când vine vorba de împletit părul, Adam Reed recomandă să pulverizezi fixativ Fix Design de la Tecni.ART pe mână și să netezești părul pe măsură ce-l împletești. Fixează capetele, lăsând câțiva centimetri de păr liberi ca să păstrezi un element de coadă.

URMĂREȘTE TUTORIALUL VIDEO

braids4.jpg

Împletitură victoriană

Frumusețe Bronte.

Exact nota potrivită între feminitatea tradițională și atitudinea modernă datorită liniilor sale minimaliste. Anthony Turner, stilistul din spatele acestui look pe podiumul Erdem, explică: „Aceasta este o versiune modernă a părului victorian - dar într-un mod foarte minimalist. Din centru până la vârfuri, împletitura este strictă și strânsă.”

Cum se realizează: Folosește spuma pentru volum  Tecni.ART Full Volume Extra mousse și spray-ul fixativ Tecni.ART Pli pe părul ud. Fă o cărare pe mijloc, apoi usucă părul foarte drept. Începe fiecare împletitură de sub ureche și unește-le la ceafă, apoi continuă să împletești părul până la vârf și prinde-o la sfârșit cu un elastic transparent.

braids5.jpg

Împletituri nomade

Coafură hippy.

Alte coafuri favorite de festival sunt aceste împletituri nomade ce au fost observate pe podiumul de la Bora Asku și au fost create de Tina Outen. „Aspectul imperfect este un impuls către călătorie și se adaptează perfect pe lungimea și textura părului fiecărui model.” Acest aspect ne arată cum aceste stiluri de împletire pot fi foarte versatile - aici într-o formă hippy fără griji!

Cum se realizează: Pe părul uscat deschide o cărare lejeră pe mijlocul capului și aplică fixativul Tecni.ART Pli pe secțiunea de sus. Creează două împletituri identice joase, apoi îndoaie fiecare împletitură pe ea însăși și prinde-o cu un elastic. Aplică pastă modelatoare Tecni.ART Depolish pe vârfuri pentru a le defini.

Vara aceasta fii creativă cu părul împletit!

Continuă mai departe

Festivalul inspiraţiei pentru păr destinat tuturor tipurilor de păr

Dacă eşti gata pentru vară, poate eşti în căutarea unor coafuri festival pentru a te face remarcată.