Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Festivalul inspiraţiei pentru păr destinat tuturor tipurilor de păr

Dacă eşti gata pentru vară, poate eşti în căutarea unor coafuri festival pentru a te face remarcată. Iată cele trei stiluri preferate de noi pentru festivaluri și cum poți încerca fiecare culoare de păr pe care ți-ai imaginat-o vreodată...

Coronița împletită (Halo braid)

Soluție practică pentru muncă și joacă


Părul pentru sezonul festivalurilor are două roluri de îndeplinit: pe lângă faptul că trebuie să arate drăguț, trebuie să fie și practic! Vei alerga dintr-o parte într-alta,  vei dansa cu artiștii tăi preferați și în acest fel nu vei mai putea efectiv să te speli des pe cap. De aceea stilurile noastre ideale de păr pentru sezonul festivalurilor trebuie să îndepărteze părul de față și să ascundă orice acumulare posibilă de sebum. Este și motivul pentru care preferăm părul prins, în special coronița împletită (halo braid)! Avem aici o demonstrație făcută de stilistul Adam Reed pentru obținerea ei...

Cum se face:

Pasul 1. Pulverizează spray-ul pentru protecție termică Pli de Tecni.ART peste părul uscat și folosește un pieptene pentru a realiza o cărare într-o parte. Spray-ul Pli Este minunat pentru a conferi aderență părului, fără a-i da senzația de textură crocantă.

Pasul 2. Ia o porțiune a părului din partea superioară și începe să-l împletești către ureche, adăugînd pe parcurs și alte noi porțiuni ale părului (tehnica împletitură franțuzească).

Pasul 3. Continuă să împletești părul în jurul capului până ajungi din nou sus și în jurul celeilalte urechi. Leagă capătul împletiturii folosind un elastic. Trage în sus capetele, acolo unde începe împletitura și folosește ace de siguranță pentru a fixa împletitura.

Pasul 4. Slăbește împletitura folosindu-te de degete, desfăcând-o ușor și cu blândețe pentru a-i conferi acel aer boem de păr pentru sezonul festivalurilor. Încheie pulverizând spray-ul de păr Infinium pe mâini și trecându-le deasupra capului. Nu împinge prea tare în jos deoarece poți pierde din volum.

Jumătatea de sus a părului împletită Bucle în valuri

Cel mai bun lucru din ambele lumi!


Te poți mândri cu lungimea și culoarea părului fără ca acesta să-ți intre în față. Mai mult de atât, păstrând aspectul părului destul de neted în partea superioară, poți reduce la minim senzația de acumulare de sebum, concentrându-te în continuare pe porțiunile inferioare.

Cum se face:

Pasul 1. Pulverizează spray-ul cu sare Tecni.ART Beach Waves pe părul parțial uscat.

Pasul 2. Ia o porțiune de 3 cm din păr și răsucește-o în jurul ei însăși folosindu-ți degetul. Usucă părul și procedează la fel cu restul părului.

Pasul 3. Folosește-te de mâini pentru a agita buclele, conferindu-le un aspect final mai natural.

Pasul 4. Ia două porțiuni din păr de deasupra urechii și înfășoară-le una în jurul celeilalte. Trage către partea din spatele capulului și prinde strâns. Repetă cu cealaltă parte a capului.

Stil de păr demn de un festival clasic Împletitură Franțuzească

Un adevărat câștigător deoarece nu are nicio importanță dacă devine puțin dezordonat...

Totul face parte din farmec!

Și însăși tehnica folosită, cu toate că pare complicată, poate fi ținută cu ușurință sub control. Urmărește cum stilistul Adam Reed, pe măsură ce creează aceeastă coadă franțuzească voluminoasă, perfectă pentru un aspect al părului demn de un festival de vară.

Cum se face:

Pasul 1. Pulverizează pe păr spray-ul de hairstyling Savage Panache de la Tecni.ART și tapează rădăcinile cu ajutorul unui pieptene pentru a obține volum dedesubt.

Pasul 2. Netezește cu ajutorul unei perii cu peri moi și pulverizează spray de păr Infinium pentru a conferi rezistență părului.

Pasul 3. Ia stratul de sus al părului și începe o împletitură obișnuită. Cu toate acestea, pe măsură ce treci în partea de jos a părului, adaugă porțiuni noi din păr din partea stângă și dreaptă. Întreg părul este încorporat încetul cu încetul în împletitură.

Pasul 4. În momentul în care ai ajuns la capete, folosește un elastic pentru a le prinde. Cu mișcări blânde, dă ușor la o parte împletitura pentru a-i crea acel efect de ciufulit într-un mod amuzant.

#StyleMyHair

Colour me crazy!

Te-ai gândit vreodată cum ai arăta cu părul roz de festival? Sau poate ai visat mereu să îndrăznești o nuanță de blond strălucitor. Cu instrumentul de transformare virtuală Style My Hair, poți încerca un spectru aproape nelimitat de culori, ceea ce înseamnă că poți fi pe deplin încrezătoare înainte de a te programa la coafor. În plus, poți folosi aplicația și pentru a încerca diferite coafuri virtuale – cine știe, poate un bob platinat sau bucle mov sunt coafurile de care nu știai că ai nevoie!

Continuă mai departe

Cinci coafuri pe bază de împletituri: Inspirație pentru părul de vară

Condu împletitura la următorul nivel!