Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Cum se îndepărtează rapid culoarea temporară a părului

Colorarea temporară a părului este un modalitate interesantă de a încerca un look nou, fără a-ți lua un angajament pe termen lung. Dar ce faci dacă trebuie să scoți rapid acea culoare din păr? Fie rezultatul nu este pe placul tău, fie trebuie să revii urgent la nuanța ta naturală, iată cum se îndepărtează culoarea temporară din păr fără a-l deteriora.

O nebunie temporară de culoare


De la gri șic și roz pastel la dungi albastre îndrăznețe sau degrade asemănătoare sirenelor, în acest sezon poți experimenta orice culoare de păr cu atâtea festivaluri de muzică și petreceri la orizont. Avantajul vopselei temporare este că poate fi spălată imediat. Ca și machiajul, vopseaua de păr nu necesită un angajament de lungă durată: dacă nu-ți place, spală-l și încearcă ceva nou!

Părul rămâne nuanțat după spălare


Din păcate sunt câteva motive pentru care vopseaua temporară nu se duce ușor, lăsând părul colorat după spălare. Sunt trei motive principale pentru aceasta:


Păr deteriorat

Ești atât de entuziasmată de vopsirea și coafarea părului că, în timp, părul s-a deteriorat. Instrumentele de coafat prin încălzire și procesele dure de colorare sunt adesea de vină. Părul deteriorat este mai slab, iar cuticulele - care protejează cortexul fibrei - se pot deschide, permițând culorii să pătrundă și să păteze părul.


Păr subțire și poros în mod natural

Din motive genetice, unele persoane se nasc cu păr subțire și poros, ceea ce înseamnă că fibra capilară absoarbe culoarea ca un burete. Din această cauză, uneori nuanța este mai intensă decât era de așteptat și durează mai mult pentru a se îndepărta prin spălare. De aceea, este întotdeauna recomandat să testezi pe o șuviță de păr și să clătești înainte de vopsire - pentru a vedea cât de mult absoarbe părul în mod natural.


Vopsea de păr de slabă calitate

Unul dintre riscurile utilizării unor produse de păr fără consiliere profesionistă este că nu știi care opțiune este cea mai sigură pentru părul tău. Poți evita surprizele neplăcute lăsând culoarea părului în mâinile coloriștilor L'Oréal Professionnel, care știu exact ce produse să folosești pe părul tău pentru un rezultat optim.


De la gri șic și roz pastel la dungi albastre îndrăznețe sau degrade asemănătoare sirenelor, în acest sezon poți experimenta orice culoare de păr cu atâtea festivaluri de muzică și petreceri la orizont. Avantajul vopselei temporare este că poate fi spălată imediat. Ca și machiajul, vopseaua de păr nu necesită un angajament de lungă durată: dacă nu-ți place, spală-l și încearcă ceva nou!

Corecția culorii de păr


Ne place să te încurajăm să încerci culori noi și să experimentezi stiluri noi. Uneori, asumarea unui risc poate fi cel mai bun lucru pe care l-ai făcut vreodată, iar uneori pur și simplu nu iese așa cum sperai. Acesta este motivul pentru care noul serviciu L'Oréal Professionnel #ColorfulHair – o consultație personalizată pentru culoare și un aspect unic – include și îndepărtarea culorii. Un coafor profesionist îți va crea culoarea sau culorile temporare pe care le dorești, dar te poate aduce înapoi la natural (dacă vrei). Ești pe mâini bune!

#ColorfulHair îndepărtarea culorii


Un mod rapid și eficient de a îndepărta culoarea temporară este să mergi la un profesionist. Cu #ColorfulHair și opțiunea de îndepărtare a culorii, poți fi sigură, nu numai că vei obține exact culoarea personalizată la care ai visat, ci și că îți vei putea recupera culoarea originală printr-o simplă vizită la salon. Fără daune, fără stres.

Coaforul tău va folosi tehnici diferite în funcție de culoarea părului. Pentru nuanțele de roz și/sau coral-portocaliu șamponul exclusiv din colecția Blond Studio va îndepărta culoarea complet fără a deteriora părul. Pentru nuanțele de magenta, violet, albastru și verde va folosi un produs de îndepărtare a culorii din salon, combinat cu apă sau oxidant. Pentru a acoperi orice tonalitate reziduală, gelul-cremă DIA Light (peste 50 de nuanțe disponibile!) poate fi aplicat pentru a crea un aspect natural, ton pe ton, strălucitor și sănătos.

Cum să eviți greșelile de colorare a părului


Asigură-te că părul este în stare bună înainte de vopsire pentru a putea îndepărta complet culoarea atunci când îți dorești. Linia de produse Absolut Repair de la Serie Expert conține o varietate de măști, seruri, creme și alte tratamente de întărire a părului create special pentru fibrele deteriorate ale părului. Un păr sănătos este cel mai bun mod de a-ți etala culoarea!

Pentru a obține culoarea perfectă coaforul îți va decolora întâi părul pentru a porni de la o bază neutră pe care se poate aplica apoi culoarea. Numai un coafor profesionist îți poate asigura o decolorare de calitate și cea mai strălucitoare culoare finală.

Sfaturi de la experți: după colorare, aplică câteva picături de Mythic Oil Color Glow pe lungimea părului și la vârfuri pentru a proteja culoarea și pentru a crea un păr neted și strălucitor.