Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Cele mai bune produse pentru subțierea părului

În ceea ce privește îngrijirea părului, tehnologia avansată de cercetare L’Oréal Professionnel a determinat invenția gamei renumite de produse destinate îngrijirii părului Serioxyl

Când vine vorba despre tratamentele de îngrijire a părului care vizează părul subțire, tehnologia avansată cercetărilor avansate L’Oréal privind mecanismul biologic care guvernează scalpul și părul, a determinat invenția gamei renumite de produse de îngrijire a părului contra subțierii firului de păr SERIOXYL de L’Oréal Professionnel.

SFATURI PROFESIONALE

Subțierea firului de păr poate avea loc în două modalități diferite, pierderea densității părului : cu alte cuvinte mai puțin păr per cm2 și un diametru mai redus al părului.

Vârsta de la care debutează subțierea părului depinde de diverși factori : istoricul familial, vârsta, regimul, hormonii, stilul de viață etc.


 

Îngrijirea părului anti-rărire

După diagnosticarea nivelulul de rărire a părului de către un coafor expert L’Oréal Professionnel, această soluție globală este perfect potrivită pentru a aborda rărirea părului pentru părul vopsit sau natural, acționând asupra principalelor simptome.

Formula sa unică, bazată pe STEMOXIDINĂ, NEOHESPERIDINĂ, INTRA-CYLANEtm Incell și Pro-Keratin, permite o îmbunătățire atât la atingere, cât și în aspect a părului subțire, de la rădăcină până la vârf.SERIOXYL combate eficient rărirea părului prin restabilirea densității fibrelor, îmbunătățirea rezistenței la rupere și furnizarea de energie și nutrienți pentru a ajuta foliculul de păr să-și îndeplinească rolul.

La salon și acasă


Programul în 2 pași începe la salonul tău L'Oréal Professionnel prin diagnosticare profesionistă și tratament pentru păr și scalp și continuă cu programul tău personal la domiciliu, inclusiv pentru curățare, balsamul fortifiant și spuma densificatoare, pentru a te asigura că obții cel mai bun rezultat posibil.

Feedback-ul este uimitor: păr vizibil mai dens pentru 83% dintre femei, păr mai gros pentru 81% dintre femei și mai mult volum pentru 77% dintre femei.


*Test pentru consumatori cu 120 de femei care au folosit Serioxyl Fuller Hair kit 2 timp de 3 săptămâni.