Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Cum poți opri căderea părului?

Cele ma bune practici pentru a căpăta încredere maximă de încredere.

Pierderea părului este o problemă majoră atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Pierderea progresivă a părului este numită alopecie.

Indiferent că vorbim despre un bărbat sau o femeie, reducerea progresivă lentă a densității părului începe frecvent cu vârsta de 50 de ani și reprezintă un fenomen absolut natural care are legătură cu procesul de îmbătrânire. Datorită expertizei sale, coaforul poate recomanda o tehnologie nouă și avansată folosită ca tratament în problema pierderii părului care va schimba mult lucrurile.

Cauzele căderii părului

S-a făcut mult progres științific pentru înțelegerea căderii părului. De exemplu, părul nu se pierde peste noapte, ci, în timp, părul crește mult mai fin și în cantități din ce în ce mai mici.

Mai mult, a fost stabilită o legătură între apariția alopeciei și învelișul de țesut conjunctiv al foliculului de păr care devine rigid. Întărirea acestui înveliș încetinește dezvoltarea foliculului de păr. Astfel, părul este lipsit de vigoare și este subțire.

Găsește tratamentul potrivit la salonul de coafură

Datorită pregătirii și expertizei lor, coaforii pot diagnostica părul și te pot sfătui cu privire la cel mai potrivit tratament. Coaforul ți-ar putea propune un tratament care conține molecula unică de ameliorare a căderii părului AMINEXIL, care poate prelungi durata de viață a 8000 de fire de păr și facilitează o mai bună ancorare a fibrei în scalp, pentru a face cu adevărat o diferență în densitatea și textura părului.

Sfaturi profesioniste

Asigură-te că îți păstrezi un scalp sănătos La fel cum pielea ta va acționa dacă nu este curățată sau îngrijită corespunzător, scalpul tău va face același lucru. Iar scalpul și foliculii tăi de păr au nevoie de cel mai curat și echilibrat mediu posibil pentru a lupta împotriva căderii părului. Cere coaforului tău să-ți recomande produse de curățare a părului care îndepărtează ușor bacteriile, restabilesc un nivel corect de pH și nu sufocă scalpul lăsând un reziduu gros. Fii blândă cu părul: nu trage de el, nu-l pieptăna agresiv și nu-l usca într-un mod dur. Fii conștientă de nivelul de stres, deoarece un program încărcat și somnul puțin poate intensifica căderea părului.