Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Cum să eviți deteriorarea părului?

Indiferent că ai aflat deja ce înseamnă păr deteriorat sau nu, poți întotdeauna preveni acest lucru.

Indiferent că ai aflat deja ce înseamnă păr deteriorat sau nu, poți întotdeauna preveni acest lucru.

Asigură-te că nu aștepți acel moment în care părul tău va deveni complet fragil și aspru - nu va dura mult să se întâmple acest lucru, însă este în mod cert mai bine pentru părul tău dacă te vei ocupa zilnic de îngrijirea lui.

1 - Protecție termică

Știai că instrumentele de coafare prin încălzire cum ar fi uscătoarele, ondulatoarele și plăcile de îndreptat sunt vinovații principali pentru deteriorarea părului?

Totuși, nu putem să le învinovățim doar pe ele, deoarece adevăratele probleme apar atunci când nu ne protejăm corect părul de căldură. Deci nu ezita niciodată să folosești produse de protecție termică a părului ce creează o barieră între fibra părului și instrumentul de coafură încălzit.

Astfel vei avea un păr mai sănătos și coafura va rezista mai mult timp.

2 - Protecție solară

Și părul are nevoie de protecție solară, nu numai pielea. Razele UV, clorul din piscine, transpirația și apa dură de la duș pot deteriora părul înainte să se termine vacanța de vară.

Consultă un coafor profesionist care-ți poate recomanda cele mai bune produse pentru părul tău. Investește în produse de protecție solară, cum ar fi gama Solar Sublime, care îți vor menține părul în siguranță pe plajă, moale după piscină și elegant la căldură.

3 - Fii blândă cu părul tău


Majoritatea nu țin cont de cum își tratează părul.

Se piaptănă trecând cu forță prin părul încâlcit și rupând fire de păr. Apelează frecvent la vopsele de păr de casă pentru a schimba culoarea părului în loc să meargă la salon. Folosesc șampoane și balsame care lasă reziduuri etanșe pe scalp, provocând mâncărime, uscăciune și iritație.

Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care multe femei și bărbați le fac zilnic fără să ia în considerare daunele pentru păr.

Din fericire, sunt doar câțiva pași care trebuie făcuți pentru a preveni deteriorarea părului - este nevoie de puțină atenție, ajutor profesionist corect și câteva minute în plus petrecute pentru îngrijirea părului.