Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Detoxifierea părului: îndrăgostește-te de părul sănătos

Îți urăm ca acest an să fie anul în care îți păstrezi culoarea părului frumos de vibrantă și strălucitoare. Așa cum corpul și mintea ta au nevoie de puțin timp la spa pentru a-și reveni în urma provocărilor la care sunt expuse în viața de zi cu zi, și părul tău are nevoie de răsfăț. De la tratamentele aplicate culorii în salon până la uleiul personalizat de detoxifiere a părului la domiciliu, șampon și balsam, iată cum îți poți face cadou o detoxifiere a părului...

Descoperă noul obiectiv sănătos pentru părul tău: detoxifierea părului

Ce înseamnă detoxifierea părului și cum știi că ai nevoie de aceasta?

Detoxifierea părului este acel serviciu sau tratament care sunt concepute pentru soluționarea problemelor legate de culoarea și starea părului, de la subnuanțele arămii până la părul lipsit de volum, cu tendință de subțiere. Conferă părului tău o doză de nutrienți energizanți, lăsându-i un aspect proaspăt și sănătos.

Există două modalități prin care îți poți trata părul până la detoxifierea părului. Fie reîmprospătându-ți culoarea prin serviciile care se ocupă de păr L’Oréal Professionnel, fie printr-un tratament de îngrijire la domiciliu cu produse adaptate problemelor părului tău care îți vor curăța cu blândețe și reînvigora părul.

Ce înseamnă repornirea părului?

Purifică-ți paleta. Ai senzația că ai o acumulare a culorii sau că părul tău prinde un aspect arămiu? Acumularea firelor de păr poate fi o consecință a vopsitului excesiv ceea ce determină subnuanțe nedorite. Apelând la tratamentul Smartbond, specialistul tău în coafat te poate ajuta să scapi de aceste nuanțe. Poți lăsa în urmă nuanțele de arămiu, cele plate și îndrăznețe și îți poți deschide culoarea astfel încât să obții o finisare naturală, proaspătă.

PERFECT PENTRU: Femeile care se confruntă cu acumularea culorii sau cele aflate în căutarea unei transformări complete a culorii.

Ce înseamnă regenerarea părului?

Părul tău are un aspect supra-exploatat, supra-lucrat și tern în urma solicitărilor frenetice ale vieții de zi cu zi care și-au lăsat amprenta asupra ta? Redobândește-ți luminozitatea. Să scăpăm de aspectul tern al părului și să-i oferim o cromatografie în strat subțire (TLC) cu regenerarea părului. Specialistul tău în vopsit te poate ajuta să readuci acele culori de care îți este dor cu gamele noastre frumoase de nuanțe INOA și Majirel sau efectul de luciu natural al gamei noastre DIA. Ia-o de la capăt!

PERFECT PENTRU: Femeile care și-ar dori un intensificator al culorii pentru a-și intensifica luminozitatea părului cu un frumos luciu.

Atât serviciul nostru Reboot, cât Refuel folosesc ca parte esențială gama Smartbond. Reboot oferă un serviciu de îndepărtare a culorii mai în profunzime comparativ cu Refuel. Folosește Smartbond pentru a-ți proteja părul și pentru a-i redobândi, în același timp, strălucirea. Folosește în asociere cu un ulei de păr de detoxifiere a părului la domiciliu pentru intensficarea strălucirii și a aspectului neted.

Produse de detoxifiere folosire în rutina zilnică de îngrijire a părului pentru toate tipurile de păr și problemele părului

Există și alte probleme majore ale părului pe care le întâlnim în saloanele noastre din toată lumea, plus recomandările noastre în materie de produse pentru păr:

Părul cu tendință de subțiere sau părul lipsit de volum natural are de câștigat de pe urma șamponului pentru păr vopsit și subțire Serioxyl, a cărui formulă hipoalergenică îl face de asemenea potrivit pentru scalpul sensibil.

Păr uscat: un ulei de detoxifiere a părului este de asemenea o modalitate minunată de a hidrata părul uscat. Încearcă Uleiul original (Original Oil) din colecția Mythic Oil, care oferă un aspect catifelat și strălucitor fără a crea acea senzație de acumulare.

Acumularea produsului poate fi provocată de coafatul excesiv și poate avea ca rezultat un aspect lipsit de vigoare și viață al părului și rădăcini grase. Încearcă șamponul Pure Resource pentru ridicarea resturilor și purificarea scalpului și fibrelor.

Părul uscat și electrizat: uleiul de păr cu efect de detoxifiere a părului se recomandă în egală măsură în cazul vârfurilor despicate, al părului uscat și electrizat. Aplicând doar câteva picături care vor fi netezite peste lungimile și vârfurile părului, pe părul umed, vei obține strălucire și control.

Soluțiile naturale de detoxifiere a părului sunt de asemenea extrem de populare. Asemenea colecției de îngrijire a părului Source Essentielle, a cărei produse conțin între 80-99% ingrediente provenite din surse naturale. În topul preferințelor noastre, rămâne șamponul Delicate natural cu efect de detoxifiere a părului, care are în componența sa gălbenele și flori de mușețel.

Credit foto: Getty Images - Kuzmichstudio