Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Cu poate fi aplicată tehnica balayage pentru părul brunet

Tehnica balayage este cererea preferată a clienților care încearcă să-și deschidă părul castaniu. De la opțiunile de culori până la tipurile de balayage și tehnicile de aplicare, iată câteva idei de balayage adresate persoanelor brunetele pe care le poți împărtăși și clientelor tale.

Ce înseamnă păr vopsit prin tehnica balayage?

Această tehnică balayage a fost printre preferințele clienților din mai multe motive actuale, însă nu toți înțeleg semnificația reală a tehnicii “balayage”. Termen derivat din verbul franțuzesc „balayer”, care se traduce prin „a mătura”, tehnica balayage poate fi folosită la realizarea unor efecte diferite.

Din punct de vedere istoric, tehnica balayage a apărut în anii 1960, după includerea unor șuvițe mai deschise (în folie),

Iar, inițial, a folosit tehnici foarte tradiționale în aer liber cu o paletă.

Tehnicile în aer liber creează un efect mai împrăștiat și un contrast mai blând.

Să o luăm cu începutul: știe clienta ta cum să-și descrie cu acurateţe culoarea actuală de păr pentru a evita în acest mod orice neînțelegeri când vine vorba despre a-ți planifica formulele în materie de balayage? Mai ales în cazul rezervărilor care au loc telefonic, multe persoane își descriu în mod incorect nuanța părului castaniu ca fiind cea de “brunet”.